martes, 20 de marzo de 2012

Ens han publican a la web de la Penya!

Ens han publican a la web de la Penya!
(http://www.penya.com/noticia.php?id=12273)

Notícies

NEIX EL NACHO LLOVET FANS CLUB
20/03/2012

NEIX EL NACHO LLOVET FANS CLUB

Ja són més de 500 els simpatitzants

Dos joves estudiants van ser juntament amb d'altres amics els pares de la idea. Volien que el jugador del FIATC Joventut, Nacho Llovet tingués un club de fans, van començar a moure el tema a través de les xarxes socials, i a dia d'avui són més de cinc-cents els membres que formen el Nacho Llovet Fans Club.

Daniel Sosa, un xaval de Badalona, i Sergi Bujedo un altre de Sant Boi de Llobregat van ser els que van tenir la idea, cap dels dos es perd un partit de la Penya. Sergi ve en tren des de la seva ciutat, comenta que quan hi ha partit entre setmana no pot desplaçar-se, però quan es juga en diumenge, no es perd un partit.

La seva admiració per Nacho els ha portat a tenir aquesta iniciativa que ja compta amb més de cinc-cents fans. Hem parlat amb ells i això és el que ens han dit:

¿Com va sorgir la idea per fer aquest club de fans?

“Bé, després de veure que altres jugadors tenien el seu propi club de fans vam pensar que per què no una nova iniciativa més? i la idea ens va agradar i vam començar a treballar en aquest projecte”.

¿Perquè Nacho Llovet?

“Portem seguint la carrera del Nacho des de l'any passat a principis quan ell i en Albert Homs eren els junior del primer equip, com som de la Penya sempre animem molt a prop a jugadors del planter, ens agrada seguir-los perquè són el nostre futur com a equip i trobem que en Nacho es i serà un gran jugador i farà historia en aquest gran Club que es la Penya”. 

¿Que és el que us agrada més d’ell? 

“Ens fascina el seu caràcter guanyador, entrega i sobre tot la seva constància que té en l'equip aprofitant les oportunitats que li lliura l'entrenador i segur que fora de les pistes es una grandíssima persona”. 

¿Quins son els projectes de futur relacionats amb aquest club de fans? 

“A nosaltres ens agradaria tenir més amics al Facebook, seguidors al Twitter, i lectors al Blog. Tenim un segon projecte que es fer una pancarta per donar-li suport. Si això va bé ens encantaria poder baixar a la pista abans d'un partit i poder fer-nos una fotografia per poder posar-la de perfil.” 

Als clubs de fans que ja tenen Pere Tomàs, Henk Norel i David Jelinek, ara s'uneix el de Nacho Llovet. Parlarem amb Nacho i li proposarem lo de la foto, segur que el Nacho dirà que sí. 

web: http://nachollovet9.blogspot.com.es/ 
twitter: https://twitter.com/#!/Llovetfansclub 
facebook: http://www.facebook.com/nachollovetfansclub


No hay comentarios:

Publicar un comentario