martes, 10 de abril de 2012

Foto amb Nacho Llovet

Han publicat a la web de la Penya i a la de la Lliga Endesa (ACB) el que vam fer diumege, hores abans del partit contra Blancos Rueda Valladolid

Notícies

ELS MEMBRES DEL NACHO LLOVET FANS CLUB VAN PODER FOTOGRAFIAR-SE AMB EL JUGADOR
09/04/2012

ELS MEMBRES DEL NACHO LLOVET FANS CLUB VAN PODER FOTOGRAFIAR-SE AMB EL JUGADOR

El passat diumenge, 1 d'abril, una hora abans de començar el partit, vam tenir la sort de fer-nos la fotografia amb el nostre ídol Nacho Llovet.

Tot va començar quan el despertador va sonar a dos quarts de vuit del matí, a Sant Boi de Llobregat, on en Sergi Bujedo i 2 amics més (Alex Berlanga i Jordi Martínez), van agafar el tren per arribar a Badalona a casa d'en Daniel Sosa i van poder acabar la pancarta tot i que vam tenir un petit incident enganxant una "N" a l'inrevés, però ho vam poder solucionar a temps i ja estava tot llest. A l’arribar al pavelló, van començar a arribar les persones convocades i vam tenir un problema: no ens podíem fer la foto en aquell moment perquè l’equip estava fent uns exercicis d’escalfament. Miqui Forniés, cap de premsa, va aconseguir que al final de l'escalfament ens poguéssim fer la fotografia.

Des del "Nacho Llovet Fans Club" donem les gràcies a totes les persones que hi van col•laborar, entre elles: Modou Lamin Sonko, Miquel Àngel Forniés, Daniel Sosa, Sergi Bujedo, Àlex Berlanga, Jordi Martínez, Luis Sosa, Eva Ríos, Víctor Mena, Àngel Mora, Teresa Roca, Merino Moreno, Marc Aroca, Rocío Fernández, Cristina Torres, Ramon Gargallo, Èric Gargallo, Pol Gargallo, "Blog del Bressol", "Penya Verd-i-negre Centre", "Henk Norel Fans Club" i evidentment a Nacho Llovet.

Foto notícia: Penya.com

Artículo

Miembros del Nacho Llovet Fans Club se pudieron fotografiar con el jugador
El pasado domingo día 1 de abril, una hora antes de empezar el partido, los integrantes del Nacho Llovet Fans Club tuvieron la suerte de hacerse una fotografía con su ídolo


Badalona, 9 abr. 2012,. Todo empezó cuando el despertador sonó a las 7:30H de la mañana en Sant Boi de Llobregat donde Sergi Bujedo y 2 amigos más (Alex Berlanga y Jordi Martinez), cogieron el tren para llegar a Badalona a casa de Daniel Sosa y pudieron acabar la pancarta aunque tuvieron un pequeño incidente pegando una "N" al revés, pero lo pudieron solucionar a tiempo y ya estaba todo listo. Al llegar al pabellón comenzaron a llegar las personas convocadas, aunque tuvieron un problema ya que no se pudieron hacer la foto en ese momento porque el equipo estaba haciendo unos ejercicios de calentamiento. Miqui Forniés, jefe de prensa, logró que al finalizar el calentamiento se realizara la fotografía.

Desde el "Nacho Llovet Fans Club" dan las gracias a todas las personas que colaboraron, entre ellas: Modou Lamin Sonko, Miguel Ángel Forniés, Daniel Sosa, Sergio Bujedo, Álex Berlanga, Jorge Martínez, Luis Sosa, Eva Ríos, Eric Gallardo, Pol Gallardo, Víctor Mena, Angel Mora, Teresa Roca, Merino Moreno, Marco Aroca, Rocío Fernández, Cristina Torres, "Blog del Bressol", "Penya Verd-i-Negra Centre", "Henk Norel Fans Club" y por supuesto a Nacho Llovet.

Foto Penya.com
FIATC Mutua Joventut

No hay comentarios:

Publicar un comentario